Bestellen & Bezorgen

U kunt een account aanmaken,en daarna uw bestelling in uw account volgen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wanneer uw bestelling is verzonden ontvangt u van ons een bevestiging met een Track&Trace code, met deze Track&Trace code kunt u het pakket volgen, en precies zien waar en wanneer het wordt afgeleverd. Wij doen er samen met onze bezorgers alles aan om de beloofde levertijd waar te maken. Als dat onverhoopt niet lukt, brengen we u daarvan op de hoogte. Houd uw Track&Trace in de gaten voor de meest actuele informatie.

Hoe snel ontvang ik een bestelling?

Niets is zo belangrijk als de levertijd. Daarom ziet u nog, voordat u iets bestelt, wanneer we het product bezorgen. Producten, die voor 15.00 uur besteld zijn, heeft u meestal de volgende dag in huis.

Welke bezorgopties kan ik kiezen?

- Standaardbezorging: alle producten worden gratis bezorgd - Brievenbuspost: maandag t/m zaterdag(dit kan 2 tot 3 dagen duren) - Pakketten via pakketdienst: maandag t/m zaterdag (deze worden binnen 24 uur bezorgt).

Wat is een Track&Trace code?

Met een Track & Trace code markeren we een bestelling. Zo kunt u zien wanneer de bezorger langskomt. Het is óók uw verzendbewijs. Als er iets misgaat, zien we met de Track & Trace code, waar het aan ligt.