Gezondheid

Seniorstore.nl zet zich in voor de gezondheid van ouderen en hulpbehoevenden. Dit doen we al verscheidene jaren met prachtige kwaliteitsproducten die zorgen voor extra gemak en comfort in het dagelijks leven.

 

Van hoog naar laag sorteren

28 producten

    • Gratis verzendingVoor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
    • Veilig online betalenMet verschillende betaalopties
    • Persoonlijke serviceWij staan altijd voor u klaar
Van hoog naar laag sorteren

28 producten

Seniorstore.nl zet zich in voor de gezondheid van ouderen en hulpbehoevenden. Dit doen we al verscheidene jaren met prachtige kwaliteitsproducten die zorgen voor extra gemak en comfort in het dagelijks leven.

Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of andere lichamelijke gebreken. Het is daarom één van de belangrijkste begrippen in ons dagelijks leven, zeker in de huidige tijd.

Hoe dragen wij bij aan uw gezondheid?

Om bij te dragen aan de gezondheid van vele ouderen en hulpbehoevende biedt Seniorstore.nl een breed scala aan middelen die helpen met het monitoren van uw gezondheid. We bieden verschillende gekeurde bloeddrukmeters aan die gemakkelijk te bevestigen zijn aan uw bovenarm. Zo heeft u altijd en overal eenvoudig zicht op uw bloeddruk. Daarnaast bieden we in het kader van gezondheid, thermometers en weegschalen aan die het dagelijks gemak bevorderen. 

Onze gezondheidsproducten zijn allemaal klinisch getest en voldoen aan strenge kwaliteitsvoorschriften. Onze producten zijn daarom veilig te gebruiken als hulpmiddel bij het monitoren van uw gezondheid. Let op: Onze producten vervangen nooit het advies of de medicatie die voorgeschreven is door een professionele zorgverlener. 

Klachten over uw gezondheid?

Ervaart u op dit moment lichamelijke klachten of psychische problemen? Raadpleeg altijd een huisarts! Er zijn altijd huisartsen in de buurt om u verder te helpen. Uw eigen huisarts, een waarnemer of (in dringende gevallen, buiten kantooruren) een arts van de huisartsenpost.

Bij de huisarts kunt u al uw vragen over uw gezondheid kwijt. De huisarts zal na het aanhoren, uw klachten beoordelen en u advies meegeven. Indien nodig wordt er direct een behandeling ingezet, eerste hulp verleent of kleine ingrepen gedaan. Indien nader onderzoek vereist is krijgt u een doorverwijzing naar het ziekenhuis of naar een medisch specialist.

Vragen over onze producten die uw gezondheid eenvoudig kunnen monitoren? Onze klantenservice staat tussen 09.00 - 17.00 voor u klaar! We geven u graag extra informatie en advies over onze producten